Nu börjar det… Julmaten!
Mycket trevligt och mycket gott i ett par veckor framöver men sen börjar det bli tungt å äta all den goa maten. Jag var nu ikväll (8/11) på min första julmiddag. Det var trevligt och maten var god. Efter maten skulle vi få kaffe, TRODDE jag! Charader på jullåtar… ”suck” Inte mitt starka ämne direkt men jag gjorde mitt bästa i ett lag med 3 tjejer och vi vann en påse skumtomtar, ok varsin påse tomtar. Kaffet kom efter lekarna och det hade inte gjort nåt om det dykt upp en konjak oxo.
Jag träffade förresten ¨min¨snickare på den middagen. Det va någon gång i augusti som jag frågade honom om ett par saker som behöver göras här hemma, jag köpte lite virke och isolering så han har nåt å jobba med, veckorna gick och jag ringde honom och frågade hur det är, blir det nått jobb här hemma åt mig kanske?
– ja, jag väntar på lite bättre väder eftersom jag får jobba på kvällarna hos dig, de e väldigt mycket att göra just nu.
Nu på julmiddan kom han fram till mig och sa,
– jag kommer imorron.
– imorron? OK?… vi har precis haft ett skapligt oväder och första snön har just fallit nästan 10cm, vad är din definition på ¨bättre väder¨frågade jag!
Nåja, vill han jobba ute i kylan med min fasad så får han det! Det är en duktig kille och det gör inte mig nåt att han fryser.
Vem säger att en hantverkare e bekväma å lata? Inte jag i.a.f!

På Luciadagen åker alla i Vulkarna med respektive (vi blir 6) ner till Göteborg och ska äta ett andra julbord och se julshow eller rock show på Trägårn, på lördagen blir det ölprovning med Nina och Marc och senare  på kvällen Liseberg. Det är länge sen jag hade en sån bokad helg.
Det ska bli riktigt kul och återse gamla goa göteborg igen!

Jag tycker jag behöver en lill semester nu, sensommaren och hösten har inte varit så kul. Ryggsmärtan jag dragits med är inte helt borta även om det blivit lite bättre. Jag gick hos en kiropraktor i 5 veckor som försökte rätta till ryggen, men det hjälpte inte! 3dje veckan gjorde hon några stretch övningar med mig och efter den timmen kunde jag nätt å jämnt gå, sitta eller ligga ner på en hel vecka!
4 veckor efter det fick jag ett riktigt trevligt virus som gav mig diare i 13 dagar… gick ner 8kg. Passar mig bra nu inför julen 😉

Jag vill nu passa på och önska er alla en riktig God Jul och ett Gott Nytt År, och glöm inte ge mig en skål till nyår!

 

SKÅL!Tillbaka