Bit ihop & kom igen nu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lördagen den 28 mars klockan 17.00 inbjuder Prippklubben tillsammans med Frölunda Super Bowl in till
Prippklubben Grand Open.

Ännu en gång är det dags att mötas i en spännande bowlingturnering på Frölunda Super Bowl. Detta blir femte gången vi arrangerar denna turnering. 05, 06, 07 & 08 var vi uppåt 100 personer med anknytning till klubben (medlemmar + gäster) och vi hoppas kunna upprepa denna succé även i år. Även om du inte spelar är det upplagt för en helfestlig kväll med bl.a. karaoke. Prippklubbens medlemmar betalar ett reducerat pris på 38 kr för en öl (ord. 45 kr), vid uppvisande av medlemskort. I baren finner du Prippklubbens eget utsökta öl.

Till turneringen krävs som tidigare anmälan. På samma sätt som förra året finns det endast 48 platser för de tävlande och det är därför först till kvarn som gäller. Inga efteranmälningar kommer att tas emot. När de 48 platserna är fyllda startar vi istället en reservlista som träder i kraft om någon från vår huvudlista skulle utebli. Det kan dock inte bli fler än 48 stycken tävlande. Listorna skall vara klara till onsdagen 25 mars och det är därför sista dagen för anmälningar.

Anmälan till turneringen sker via epost nydewall@prippklubben.se elller via styrelsen (se kalendariet). Du behöver inte anmäla dig om du inte tänker bowla. Har du slarvat bort inbjudan från utskicket kan du ladda ner det här >> Inbjudan bowling.

Vi syns på lördag!Tillbaka