Det finns platser kvar i Bowlingsturneringen!

Ring 0702 438 788 om du vill vara säker på en plats!

Ännu en gång är det dags att mötas i en spännande bowlingturnering på Frölunda Super Bowl. Detta blir sjätte gången vi arrangerar denna turnering. 05, 06, 07, 08 & 09 var vi uppåt 100 personer med anknytning till klubben (medlemmar + gäster) och vi hoppas kunna upprepa denna succé även i år. Årets tävling är den sista i lokalerna i Frölunda Torg, till hösten flyttar SB till Sisjön.

Lördagen den 20 mars klockan 17.00 inbjuder Prippklubben tillsammans med Frölunda SB in till Prippklubben Grand Open. Även om du inte spelar är det upplagt för en helfestlig kväll med bl a karaoke. Prippklubbens medlemmar betalar ett reducerat pris på 40 kr för en öl (ord. 45 kr), vid uppvisande av medlemskort. I baren finner du Prippklubbens eget utsökta öl.

Till turneringen krävs tidigare anmälan. På samma sätt som förra året finns det endast 48 platser för de tävlande och det är därför först till kvarn som gäller. Inga efteranmälningar kommer att tas emot. När de 48 platserna är fyllda startar vi istället en reservlista som träder i kraft om någon från vår huvudlista skulle utebli. Det kan dock inte bli fler än 48 stycken tävlande. Listorna skall vara klara till onsdagen den 17 mars och det är därför sista dagen för anmälningar. Även i år koras både en kvinnlig och manlig mästare. Följande gäller för själva turneringen:

Kl 17.00 – 45 minuters spel för de tävlande som önskar.

Kl 17.45 – Samling inför turneringen. Banor delas ut till de tävlande.

Kl 18.00 – Startar turneringen, med de 48 tävlande. Alla spelar 2 stycken serier. Totalsumman från de båda serierna ligger till grund för avancemang.

”Semi” – Hälften av damerna och hälften av herrarna går vidare till denna semi, där vi spelar ytterligare 2 serier. Även här gäller totalsumman från de båda serierna.

Final – 3 damer och 3 herrar spelar 1 serie i respektive final. Vi har ett fint pris till både den kvinnliga och manliga mästaren.

Det blir mycket bowling för den lilla summan av 120 kronor det kostar att anmäla sig till turneringen. Anmälningsavgiften betalas på plats, när ni plockar ut skorna. (Kom i tid!). Anmälningarna till ”Grand Open” tas emot redan nu.

Ni kan anmäla er på följande adress nydewall@prippklubben.se eller till någon av de övriga i styrelsen, se kalendariet eller under styrelsen.

Missa nu inte vårvinterns höjdpunkt, utan ta med er vänner och familj till en riktigt rolig kväll. Här finns möjligheter för dart, biljard och bowling och givetivs en stor bar & restaurang med fullständiga rättigheter. Utöver turneringen krävs det inga anmälan.Tillbaka