* * *        Välkomna till Prippklubben Grand Open den 31 mars 2007       * * *       31/3-2007 – I dag smäller det!        * * *        Vi har ca: 3 stycken platser kvar. Är du på plats före kl. 18.00 har du möjlighet att knipa en!”          * * *        Prippklubbens Starkpilsner kommer att finnas på fat.        * * *       Plocka med alla vänner och bekanta för en redig fest på Frölunda Super Bowl! Vi syns!       * * *

Lördagen den 31 mars klockan 18.00 bjuder Prippklubben tillsammans med Frölunda SB in till Prippklubben Grand Open.

Ännu en gång är det dags att mötas i en spännande bowlingturnering på Frölunda Super Bowl. Detta blir tredje gången vi arrangerar denna turnering. 2005 & 2006 var vi uppåt 100 personer med anknytning till klubben (medlemmar + gäster) och vi hoppas kunna upprepa denna succé även i år.

Prippklubbens medlemmar betalar ett reducerat pris på 35 kr för en öl (ord. 42 kr), vid uppvisande av medlemskort. I baren finner du Prippklubbens eget utsökta öl.

Till turneringen krävs som tidigare anmälan. I år finns det endast 48 platser för de tävlande och det är därför först till kvarn som gäller. Inga efteranmälningar kommer att tas emot. Observera att det inte krävs någon anmälan för att komma till själva träffen, utan bara till turneringen.

I år koras både en kvinnlig och manlig mästare. Vi var många som tyckte att reglerna förra året var lite oklara och vi har därför styrt upp det hela i år. Ladda ner inbjudan och läs mer om detta ”Prippäventyr” och anmäl er sedan via mail till
nydewall[at]prippklubben.se eller via telefon till någon i styrelsen, senast den 28 mars.

>>Inbjudan till ”Grand Open”(pdf)<<

 Välkomna!

Ps. Läs krönikorna från >>2005<<och >>2006<< .Ds.Tillbaka