Bowla på!!!
Klart till drabbning!!!

Prippklubben har glädjen att bjuda in till en ny omgång av
”Pubträff extraordinär”.

Styrelsen har valt att göra arrangemanget till en tradition utifrån det starka gensvaret hos medlemmarna. Den 25 mars, klockan 18.30, öppnar åter Frölunda Super Bowl dörrarna för oss i Prippklubben. Vi var nära 100 personer förra gången med anknytning till Prippklubben (medlemmar + gäster). Även denna gång har vi blivit lovade en hemlig gäst på scen. Förra årets arrangemang blev en stor succé och det hoppas vi att det skall bli i år också!

Prippklubbens medlemmar betalar ett reducerat pris på 35 kr för en öl (ord. 42 kr), vid uppvisande av medlemskort. Med största sannolikhet serveras det Prippklubbens i baren.

Prippklubbens medlemmar slipper inträdesavgiften på 60 kr, för oss och våra gäster gäller endast garderobsavgift på 20 kr.

Bowlingturnering ”Prippklubben Grand Open” anordnas med fina priser, där vi endast betalar 70 kr/person.

Här finns goda möjligheter för DART, BILJARD och BOWLING och givetvis en stor BAR & Restaurang med fullständiga rättigheter.

OBS! För att Frölunda Super Bowl skall kunna planera för vår ankomst vill vi ha in anmälan till bowlingturneringen, precis som förra året. I övrigt krävs ingen anmälan, men vi är jätteglada om ni hör av er och talar om att ni kommer. Maila eller ring oss i styrelsen för att visa ditt intresse och/eller om du har frågor. Vi syns på Frölunda Super Bowl vid Frölunda Torg!

För telefonnummer se kalendariet. Via mail kan anmälan ske på:
nydewall( at )prippklubben.se

Vem blir årets Mästare?Tillbaka