Hej kära Prippare,

Vintermörkret sluter sig omkring oss och dagarna kan snart inte bli kortare. Men hys hopp vänner, advent- och juletid är också den tid då vi njuter av varandras sällskap med god mat och dryck.

Vi på Göteborgs Nya Bryggeri tillsammans med Prippklubben vill gärna hjälpa till och krydda högtiderna med det där lilla extra. Med en viss stolthet kan vi därför erbjuda er ett helt nytt ölglas av yppersta kvalité.
– Ett gott öl kräver sitt glas!

Nu har du chansen att beställa det nya ölglaset från
Göteborgs Nya Bryggeri.

Göteborgs Nya Bryggeri har valt ut ett exklusivt kupglas från Rastal. Exclusiv Schwenker Lüttich 0,3 l glas är ett lagom stort och ett perfekt allroundglas. Alla typer av öl har möjlighet att komma till sin fulla rätt serverat i Göteborgs kupa. Glasen med Göteborgs prydande logotyp är förpackade i kartong om 6 st.
Priset per kartong är 250 kr

Först till kvarn...

            Klicka på bilden och beställ!


Det nya glaset är verkligen något att unna sig själv men även en perfekt gåva som signalerar kvalitet. Glasen kommer till Sverige i vecka 50 i god tid innan Jul. Fyll i formuläret med din beställning. Vi kontaktar dig och meddelar när och var i Göteborg du kan hämta glasen och betala för dem.

God Jul & Gott Nytt År
önskar
Göteborgs Nya Bryggeri &
Prippklubbens styrelseTillbaka